Kérjük, az alábbi mezőket a valósággal megegyező adataiddal töltsd ki. Minden mező kitöltése kötelező.
Egyéni vállalkozás indítására kizárólag saját Ügyfélkapu regisztárcióval van lehetőség, meghatalmazás útján nem. Ezért kérjük, add meg nekünk Ügyfélkapu felhasználóneved, jelszavad pedig a vállalkozás indításának idejére majd egy általunk megadott jelszóra cseréld le.
Kérjük, csatold személyigazolványod vagy vezetői engedélyed első és hátsó odalának másolatát vagy útleved vonatkozó oldalát.
Vállalkozásindítási szolgáltatásunk igénybevétele fizetési kötelezettséget von maga után. Hétköznapokon br. 9900 Ft, míg hétvégén, ünnep- és munkaszüneti napon, valamint azonnal br. 14 990 Ft díjazás ellenében tudjuk elindítani vállalkozásod.
Kérjük, a tevékenységeid a pontos TEÁOR kódok használatával add meg. (Pl.: 532002 - Áru házhozszállítása (kivéve étel))
Székhely
Amennyiben nem saját tulajdonú ingatlanban kívánsz székhelyet létesíteni, úgy beleegyező nyilatkozat szükséges az ingatlan tulajdonosától/tulajdonosaitól. A szükséges nyilatkozatot innen tudod letölteni. A dokumentum kitöltése nem előfeltétele a vállalkozás elindításának, azonban Neked a későbbiekben rendelkezned kell vele.

Kijelentem, hogy az egyéni vállalkozási tevékenységemhez...
Vállalkozásindítás HU (#4)

Kérjük, az alábbi mezőket a valósággal megegyező adataiddal töltsd ki. Minden csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.

Kérjük, a tevékenységeid a pontos ÖVTJ kódok használatával add meg. (Pl.: 532002 - Áru házhozszállítása (kivéve étel)

Amennyiben Foodora vagy Wolt futárnak jelentkezel, elég ennyit írnod, és mi felvesszük a szükséges tevékenységeket.

Székhely

Amennyiben nem saját tulajdonú ingatlanban kívánsz székhelyet létesíteni, úgy beleegyező nyilatkozat szükséges az ingatlan tulajdonosától/tulajdonosaitól.

A szükséges nyilatkozatot innen tudod letölteni.

A dokumentum kitöltése nem előfeltétele a vállalkozás elindításának, azonban Neked a későbbiekben rendelkezned kell vele.


Kijelentem, hogy az egyéni vállalkozási tevékenységemhez...

A weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa Számodra.  A weboldal használatával elfogadod az Adatvédelmi szabályainkat, Általános szerződési feltételeinket és Süti szabályzatunkat.