Digitális, ügyfélbarát könyvelés megfizethető áron!

A SimpleTax könyvelőiroda kifejezetten az átalányadózó egyéni vállalkozókra specilaizálódott, ami a nyelvtanárok körében is népszerű adózási megoldás a KATA szigorításait követően.

Szolgáltásunkban igyekszünk többet nyújtani, kevesebb ügyintézéssel és alacsonyabb árazással, mint egy hagyományos könyvelő. De menjünk sorba, miért kedvező egy nyelvtanár számára.

Mitől digitális a könyvelés?

A SimpleTax egy hagyományos könyvelőiroda hivatalos, szerződött ügyfelekkel. Azonban nem szükséges számlát behozni hozzánk vagy épp a könyvelési díjjal ugrani be, amivel rengeteg időt spórolhatunkA kapcsolattartás és a könyvelés interneten keresztül történik, igény esetén telefonos segítséggel. Az e-mailben kiküldött fontosabb adatokat ráadásul ügyfeleink saját fiókjukban is bármikor elérhetik a weboldalunkon.

Mindig értesítünk és nyomon is követheted hónapról hónapra a befizetendő tételeket, beleértve a havi és éves bevallásokat megelőző egyeztetéseket is. Fizetni pedig egyszerűen lehet bankkártyával, automatikusan, hogy ne okozzon fejfájást a számla utalása se.

Miben segíti munkád a SimpleTax?

Tisztában vagyunk vele, hogy egy nyelvtanár idejéből csak nagyon keveset tud vállalkozása ügyintézéseire szánni. Ezért igyekszünk a lehető leghatékonyabban alakítani a közös munkát.

Mennyibe kerül mindez?

Igen, ez tényleg ennyi. Nincs apróbetű vagy rejtett költségek.

Az alábbi összegek a teljes könyvelési szolgáltatás díját tartalmazzák rendes működés mellett, a havi bevallásokat is beleértve. A további felmerülhető díjak (például éves bevallás, önellenőrzés, stb. ) a Tovább gombra kattintva tekinthetőek meg.

Főállású egyéni vállalkozóknak

5890 Ft + ÁFA/hó

Mellékállású / diák egyéni vállalkozóknak

4890 Ft + ÁFA/hó

Nyugdíjas egyéni vállalkozóknak

3890 Ft + ÁFA/hó

Kiknek elérhető a szolgáltatás?​

Minden olyan nyelvtanárral szerződést tudunk kötni, aki ezt a tevékenységet átalányadózó egyéni vállalkozóként végzi, és nem lépte még át az alanyi adómentesség (jelenleg éves 8 millió forintos) határát.

Nem vagy még egyéni vállalkozó?​

Amennyiben még nincs egyéni vállalkozásod, de nyitni szeretnél, az ügyintézés teljes folyamatát elintézzük mindössze 9900 Ft-os bruttó áron. Ehhez kizárólag Ügyfélkapu hozzáférésre és néhány adatra van szükségünk.

Kiemelt partnerünk

A weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa Számodra.  A weboldal használatával elfogadod az Adatvédelmi szabályainkat, Általános szerződési feltételeinket és Süti szabályzatunkat.