A SimpleTax ajánlata az Allianz munkatársai részére

A SimpleTax könyvelőirodában az Allianz munkatársai és külsős tanácsadó partnerei a szokásos ügyfélkozpontú kiszolgálás mellett biztosan lehetnek benne, hogy a pénzügyi közvetítő szektorra specializált szaktudást és tanácsadást is megkapják felárak és apróbetűk nélkül. 

Jelentkezni az alábbi űrlapok segítségével tudsz, annak függvényében, hogy induló vagy meglévő egyéni vállalkozóként, vagy társas vállalkozásodhoz keresel könyvelőt. 

A helyes űrlap megjelenéséhez, kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül:

Allianz Vállalkozásindítás

Kérjük, az alábbi mezőket a valósággal megegyező adataiddal töltsd ki. Minden csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.

Kérjük, a tevékenységeid a pontos ÖVTJ kódok használatával add meg. Ha nem tudod és nem tervezel több cégnek számlázni, elég beírni: Allianz

Székhely

Amennyiben nem saját tulajdonú ingatlanban kívánsz székhelyet létesíteni, úgy beleegyező nyilatkozat szükséges az ingatlan tulajdonosától/tulajdonosaitól.

A szükséges nyilatkozatot innen tudod letölteni.

A dokumentum kitöltése nem előfeltétele a vállalkozás elindításának, azonban Neked a későbbiekben rendelkezned kell vele.


Kijelentem, hogy az egyéni vállalkozási tevékenységemhez…

A weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa Számodra.  A weboldal használatával elfogadod az Adatvédelmi szabályainkat, Általános szerződési feltételeinket and Süti szabályzatunkat.